добавить в избранное       сделать стартовой

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Богдан 2110: новое прочтение классики

20-й Київський Міжнародний автосалон

SIA'2012

20-й Київський Міжнародний автосалон

SIA'2012

09:30 14 мая 2012

Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com

 

SIA'2012 представить українському ринку нові моделі і бренди 


 В  експозиції Київського автосалону будуть представлені не лише нові і оновлені моделі відомих марок, але і бренди-новачки українського ринку.
Вже відбулося офіційне оголошення про декілька прийдешніх прем'єр автосалону'2012. Першою по праву необхідно згадати українську прем'єру нової моделі популярного KIA C'eed, який уперше був представлений на Женевському автосалоні у березні 2012 року. Як заявляють представники бренду, для того, щоб на рівних боротися з конкурентами, салон моделі нового покоління зробили більш "преміальним", сподобається автолюбителям і сучасний дизайн моделі.


Чотири прем'єри у іншого південнокорейського автогіганта Hyundai. По три нові авто привозятьRenault і Geely (у тому числі і прем'єру Пекінського автосалону - перший кросовер в лінійці маркиGeely GX7). Новинки також з'являться в експозиціях Opel, Chevrolet, проте компанії доки резонно не розкривають усі карти, затягуючи інтригу і підігріваючи тим самим інтерес до своїх експозицій на SIA'2012.


Найбільший вітчизняний автовиробник "АвтоЗАЗ" бачить великі перспективи для своєї нової моделі ZAZ VIDA, пов'язуючи їх з презентацією перед широкою публікою SIA'2012.
У рамках SIA'2012 відбудеться презентація двох абсолютно нових для місцевого ринку брендів. Компанія BYD давно спеціалізується на електромобілях і гібридних авто. Електромобіль BYD e6,нова розробка компанії, автомобіль здатен проїхати на одному заряді більше 300 км в міському циклі, а прем'єрою квітневого автосалону в Пекіні став гібридний концепт F3DM. 
Британська компанія Morris Garages почала виробництво спортивних авто MG близько 90 років тому. Відтоді бренд розвивався разом з Aston Martin, Jaguar, Rover і іншими класичними марками, а нещодавно нове життя в легендарний бренд вдихнув іноземний інвестор. На SIA'2012 MG готовий представити українському ринку дві моделі в середньому ціновому сегменті.

У павільйоні №1 МВЦ розгорнеться найбільша в Україні експозиція автосервісу за останні п'ять років. Її учасники презентують увесь афтемаркет: компоненти, запчастини, комплектуючі, аксесуари устаткування, шини, автоелектроніку, оливи, фарби, автохімію і технології автосервісу для фахівців ринку і автовласників. 
Нагадаємо, в SIA'2012 беруть участь компанії з 13 країн (Бельгія, Білорусь, Німеччина, Італія, Китай, Литва, Польща, Росія, Румунія, Тайвань, Туреччина, Україна, Південна Корея). На автосалоні будуть представлені колективні стенди виробників з Польщі, Туреччини, Китаю і Тайваню. Площа турецької і китайської експозицій і представництво компаній з цих країн виросли в порівнянні з SIA'2011 удвічі. У рамках автосалону розгорнуться експозиції таких брендів, як Renault, Opel, Chevrolet, Hyundai, MG, KIA, Ssang Young, Great Wall, Geely, BYD, Chery, Niva, Lifan, Saipa, Samand, ВАЗ, ЗАЗ. 


Триває реєстрація фахівців автомобільного ринку (дивитись нижче)  яка надає право на безкоштовне відвідування автосалону в дні преси і фахівців 23-24 травня.
25-27 травня виставка відкриє двері для кінцевих споживачів. Квиток на SIA'2012 коштує 35 грн. "Автосалон став доступніший для українського автолюбителя", - підкреслює генеральний директор компанії "Прем'єр Експо" Анатолій Сушон.


Програма 26 і 27 травня включає різноманітні шоу. Київська автомобільна виставка стане майданчиком для українського етапу відкритого чемпіонату Східної Європи по стантрайдингу - екстремальним мотогонкам. 


Нагадаємо, ювілейний 20-й Київський міжнародний автосалон SIA'2012 відбудеться в Міжнародному виставковому центрі (Київ, Броварський ін., 15) з 23 по 27 травня



Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com







240x350
240x180
88x31
100x100


Наши партнеры

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!
Богдан 2110: новое прочтение классики

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Использование авторских материалов нашего сайта возможно с разрешения редакции. Редакция может не разделять мнение авторов и не несет ответственности за содержание рекламных материалов.
Все свои пожелания, предложения или замечания вы можете отправлять на или обращаться по тел. 38 044 428 59 60. AutoCom © 2009