добавить в избранное       сделать стартовой

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Богдан 2110: новое прочтение классики

«Red dot award»

Porsche отримала нагороду за дизайн

«Red dot award»

Porsche отримала нагороду за дизайн

22:22 05 мая 2012

Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com

Компанія Porsche отримала нагороду за дизайн «red dot award»

Porsche 911 Carrera нагороджено призом «red dot award: product design 2012»


Штутгарт. За унікальний, функціональний і емоційний дизайн спортивний автомобіль Porsche 911 Carrera нагороджено призом «red dot award: product design 2012». Кращий за дизайном автомобіль переконав спеціальне міжнародне журі, до якого увійшли 30 осіб, своєю мовою форм, яка поєднує в собі інновації, традиції, силу та елегантність. В результаті 911-ий зміг отримати перемогу над більш ніж 4 500 номінантами на цей приз з 58 країн.


Поява нового купе 911 дозволило колективу дизайнерів під керівництвом шеф-дизайнера Міхаеля Мауера продовжити 50-річну історію успіху дев’ятсот одинадцятої моделі. «Працюючи в дизайнерському відділі Porsche, ми прагнемо, щоб Porsche 911 вдосконалювався з точки зору його форми, при цьому залишався пізнаваним, як 911-ий. Працюючи в компанії Porsche, ми керуємося двома принципами: збереженням індивідуальності бренду та моделі. Індивідуальність бренду полягає в тому, щоб Porsche можна було впізнати з першого погляду, а індивідуальність моделі полягає в тому, щоб її легко можна було ідентифікувати. Типовий дизайн наших продуктів – це саме дороге, що у нас є. Саме тому ми постійно працюємо над ним та послідовно його вдосконалюємо».

 


Характерними особливостями дизайну моделі 911 є низхідна лінія даху, витягнутий плаский силует, енергійні поверхні, повітрязабірник замість радіаторної решітки, заднє скло, що звужується, яскраво виражені «плечі», вихлопні патрубки, що виглядають з заднього бампера і, звичайно ж, замок запалювання, який у будь-якому Porsche знаходиться зліва від керма. Подовжена на 100 мм колісна база, зменшена висота і колеса розміром до 20 дюймів підкреслюють атлетичну форму автомобіля. В салоні водій відчуває тісний зв’язок з автомобілем завдяки похилій центральній консолі з високо розташованим, як у гоночних болідів, важелем перемикання передач або важелем селектора. Своїм автомобілем 911 Carrera компанія Porsche ще раз доводить, що відмінна якість дизайну – це не лише зовнішній вигляд, тактильні відчуття та функціональність. Дизайн завдяки своїй унікальності є важливою складовою іміджу бренду спортивних автомобілів.


Цей приз є окрім іншого заслугою Фердинанда Александера Порше, який помер 5 квітня 2012 року у Зальцбурзі у віці 76 років. Як творець Porsche 911 він запровадив в компанії Porsche культуру дизайну, яка до сьогодні продовжує залишатися особливістю спортивних автомобілів зі Штутгарта. Його філософія якісного дизайну є цінною спадщиною, яка допомагатиме компанії Porsche успішно працювати в майбутньому. Його кредо полягало в наступному: «Продукту, що має гармонійні форми, не потрібні прикраси, він виділятиметься вже своєю формою. Хороший дизайн має бути чесним».


Дизайнери компанії Porsche продовжують дотримуватися цього кредо до сьогодні.


Вручення нагороди відбудеться 2 липня 2012 року на церемонії red dot gala в Aalto-Theater міста Ессен.
 



Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com







240x350
240x180
88x31
100x100


Наши партнеры

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!
Богдан 2110: новое прочтение классики

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Использование авторских материалов нашего сайта возможно с разрешения редакции. Редакция может не разделять мнение авторов и не несет ответственности за содержание рекламных материалов.
Все свои пожелания, предложения или замечания вы можете отправлять на или обращаться по тел. 38 044 428 59 60. AutoCom © 2009