добавить в избранное       сделать стартовой

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Богдан 2110: новое прочтение классики

Три прем’єри

Panamera GTS, 911 Carrera Cabrio та Boxster

Три прем’єри

Panamera GTS, 911 Carrera Cabrio та Boxster

14:06 22 мая 2012

Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com

 Panamera GTS, 911 Carrera Cabrio та Boxster – одразу три прем’єри від Porsche в Україні

 
Ялта. 19-20 травня у Ялті відбулася презентація нових моделей Porsche – сьомого покоління автомобіля-легенди 911 у кузові кабріолет, найбільш спортивної версії Gran Turismo – Panamera GTS, а також нового Porsche Boxster. 
 
Місце презентації було вибрано невипадково - де, як не в Криму, можна сповна насолодитися поїздками з опущеним дахом чи спортивним маневруванням на гірських серпантинах. 5-зірковий готель Villa Elena також цілком закономірно став місцем зустрічі шанувальників Porsche з новинками модельного ряду. Чудовий особняк у самісінькому центрі Ялти, якому в цьому році виповнюється 100 років, високі стандарти гостинності, поєднання вишуканої розкоші та комфорту – потенційні та існуючі власники Porsche відчували турботу про себе протягом усього вікенду у стилі Porsche. 
 
 
 
Вечірній прийом розпочався з вітальної промови бренд-директора Porsche Сергія Корольова, під час якої він зазначив: «Porsche ніколи не зупиняється на досягнутому та кидає собі виклик, невпинно працюючи над вдосконаленням модельного ряду. Нові Boxster, 911 Carrera Cabrio та Panamera GTS дають можливість в повній мірі насолодитися спортивними якостями, характерними для усіх Porsche, а також втілюють у собі технологічність та інноваційність, притаманні бренду». 
 
Впродовж вечора гості мали нагоду одними з перших в Україні побачити нові моделі, насолодитися спілкуванням в невимушеній обстановці, а також кулінарними шедеврами від шеф-кухаря. Живий музичний супровід та святковий феєрверк стали окрасою вечора та додали нарівні з новими моделями святкового настрою гостям. 
А вже наступного дня учасники заходу мали можливість протестувати нові моделі Porsche на мальовничих кримських дорогах – тест-драйв моделей 911 та Panamera дав на практиці відчути задоволення від керування спортивними німецькими автомобілями. Маршрут тест-драйву проліг ділянкою траси Сімферополь-Севастополь, де учасники тесту випробовували керованість, маневреність та динамічні характеристики автомобілів. Тест-драйв тривалістю майже годину дав також можливість оцінити багатство комплектацій, комфорт салону та виняткову якість його оздоблення.
 
 
До ключових особливостей нового Boxster слід віднести повністю новий полегшений кузов та повністю перероблене шасі, а також значно зменшену вагу, подовжену колісну базу, ширшу колію, більші колеса, а також електромеханічний підсилювач керма.
 
Унікальну концепцію, втілену в купе 911 з його алюмінієво-стальним кузовом, логічно продовжує 911 Cabrio з концептуально новим дахом: в результаті типова для 911 лінія даху повністю збережена. Технологічний дизайн з використанням магнієвих елементів в полегшеній конструкції забезпечує зниження ваги автомобіля та високі динамічні характеристики
 
 
Більше потужності та покращені гальма, знижений на 10 мм кузов та особливі спортивні налаштування ходової частини з пневмопідвіскою та PASM – ключові технологічні зміни, які втілено в новому Panamera GTS. На нього встановлюється атмосферний восьмициліндровий двигун об’ємом 4,8 л та потужністю 430 к.с. (316 кВт), яка досягається при 6700 об./хв. Інтер’єр автомобіля містить чимало елементів, які також підкреслюють спортивний норов авто – спортивні сидіння, кермо SportDesign з підкермовими важелями перемикання передач, ексклюзивне оздоблення GTS шкірою та алькантарою салону. 
 
Українські шанувальники спортивних автомобілів прихильно зустріли появу нових моделей – в офіційній дилерській мережі Porsche вже підписано перші контракти на новинки. 
 


Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com







240x350
240x180
88x31
100x100


Наши партнеры

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!
Богдан 2110: новое прочтение классики

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Использование авторских материалов нашего сайта возможно с разрешения редакции. Редакция может не разделять мнение авторов и не несет ответственности за содержание рекламных материалов.
Все свои пожелания, предложения или замечания вы можете отправлять на или обращаться по тел. 38 044 428 59 60. AutoCom © 2009