добавить в избранное       сделать стартовой

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Богдан 2110: новое прочтение классики

РЕЙТИНГ AUTO EXPRESS

ПОДВІЙНА ВІДЗНАКА

РЕЙТИНГ AUTO EXPRESS

ПОДВІЙНА ВІДЗНАКА

23:27 29 июня 2012

Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com

 ПОДВІЙНА ВІДЗНАКА LAND ROVER У РЕЙТИНГУ AUTO EXPRESS 

 

Range Rover Evoque: Кращий компактний SUV другий рік поспіль 
Land Rover Discovery 4: Кращий великий SUV третій рік поспіль
Land Rover Freelander 2 та Range Rover: схвалення у класі кращий компактний SUV та розкішний автомобіль 
 
Range Rover Evoque та Land Rover Discovery 4 продовжують свій переможний шлях у рейтингу 2012 року Auto Express, займаючи найвищі сходинки номінацій Кращий компактний SUV та Кращий великий SUV відповідно.  
 
Для Evoque, який отримав нагороду від Auto Express «Автомобіль року», це вже друга поспіль перемога в класі. Якість, продуктивність та принадна зовнішність були визнані більше ніж 100 нагородами та відмінним рівнем продажу в усьому світі. 
 
 
Evoque суперничав з Freelander 2, який отримав схвалення суддівської комісії, та BMW X3.
 
Головний редактор Auto Express, Стів Фолер, говорить: “Evoque з легкістю отримує титул Кращого компактного SUV. Evoque є втіленням всього, що стосується стилю, якості та динаміки керування. Він примушує обертатися, його ідеально розроблено, ним чудово керувати – справжній автомобіль для будь-яких шляхів.”
 
Discovery 4 здійснює цього року «хет-трік», отримавши титул Кращого Великого SUV третій рік поспіль, що робить його найвидатнішою моделлю в класі з дня її презентації. 
Перемога у рейтингу Auto Express додається до великої кількості нагород моделі, що демонструє нечувану силу, що передається і через виготовлення 1 000 000 автомобілів Discovery; і даний представник бренду є лідером у класі, отримавши таку нагороду 8 разів. 
 
Фолер коментує: “Нагорода Auto Express третій рік поспіль у Discovery 4, що підтверджує його статус кращого автомобіля у реальному світі. Ніщо не може замінити його поєднання широти можливостей, комфорту, практичності та цінності. Постійна програма вдосконалення тримає його на чолі свого класу.”
 
Цього року Discovery 4 виборов найвищу сходинку у своїй категорії у фіналістів Porsche Cayenne та Hyundai Santa Fe. До того ж, успіх Land Rover також поширився і на Range Rover, який було схвалено у номінації Кращий розкішний автомобіль.
 
Джеремі Хікс, Керуючий директор Jaguar Land Rover (Великобританія), отримав нагороду в Лондоні. Він сказав: “Ці відзнаки підкреслюють надзвичайну популярність бренду Land Rover у Великобританії. Ми маємо на сьогодні найсильніший модельний ряд і приріст продажів у Великобританії на 28% від початку року до сьогодні.
“Discovery 4 всесвітньо визнано як найбільш універсальний SUV з широкими можливостями, а Range Rover Evoque продовжує здобувати нові нагороди, які визнають його продуктивність, виразний дизайн та лідируючу в класі вартість володіння.»
 


Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com







240x350
240x180
88x31
100x100


Наши партнеры

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!
Богдан 2110: новое прочтение классики

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Использование авторских материалов нашего сайта возможно с разрешения редакции. Редакция может не разделять мнение авторов и не несет ответственности за содержание рекламных материалов.
Все свои пожелания, предложения или замечания вы можете отправлять на или обращаться по тел. 38 044 428 59 60. AutoCom © 2009