добавить в избранное       сделать стартовой

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Богдан 2110: новое прочтение классики

Заради майбутнього

Cayenne S Hybrid

Заради майбутнього

Cayenne S Hybrid

23:38 29 июня 2012

Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com

 Cayenne S Hybrid – сучасні технології заради майбутнього

 
З моменту свого заснування компанія Porsche AG стала рекордсменом з кількості перемог в автоспорті – понад 28 000 разів автомобілі Porsche входили до трійки переможців різноманітних змагань. Не в останню чергу цим успіхом компанія завдячує інноваційним технологіям, які забезпечували більшу ефективність, економічність та зниження ваги автомобілів. 
 
Cayenne S Hybrid є втіленням технічно складної концепції, проте саме в ній повністю реалізована ключова ідея альтернативного привода – ефективність. Його 3,0-літровий двигун V6 за необхідності отримує підтримку від електроагрегата та досягає показників прискорення на рівні силового агрегату V8. І в порівнянні з ним економія палива та зменшення викидів CO2 становитиме близько 22% (в комбінованому режимі витрати палива становлять 8,2 л на 100 км в рамках циклу NEDC). Сумарна потужність двигунів сягає 380 к.с. (бензинового двигуна – 333 к.с., електродвигуна – 47 к.с.),  при цьому вони забезпечують максимальну швидкість 242 км/год та прискорення від 0 до 100 км/год за 6,5 с за максимального крутного моменту 580 Н м.
 
 
В системі паралельного повного гібридного привода між ДВЗ та 8-ступінчастою трансмісією Tiptronic S додано роздільну муфту і електроагрегат. Роздільна муфта створює силове замикання з ДВЗ, що забезпечує чимало переваг для водія та оточуючого середовища. 
 
Електроагрегат при помірному прискоренні може розігнати автомобіль самостійно, без участі ДВЗ. Наприклад, таким чином можна проїздити житлові, паркові зони. Крім того, в режимі генератора електроагрегат може рекуперувати енергію гальмування, тобто використовуватися для заряджання акумулятора. При цьому в умовах спортивних прискорень електродвигун забезпечує додаткову тягу. 
 
 
Для додаткової економії палива можливий рух накотом з вимкненим ДВЗ. Таким чином забезпечується економія палива на заміських ділянках, де доцільний рух по інерції. У поєднанні з функцією Auto Start Stop паралельний повний гібридний привод гарантує виняткові показники економічності за високої ефективності. 
 
Компанія Porsche AG при розробці концепції гібридного Cayenne ставила за мету збереження типових для бренду та звичних для водіїв Porsche характеристик. Так, наприклад, Cayenne S Hybrid має такі ж позашляхові характеристики, як і Cayenne з бензиновими та дизельними двигунами. В той же час автомобіль може перевозити вантажі та буксирувати причепи такі ж, які і інші версії Cayenne. Підтвердженням успіху концепції стали показники продажу Porsche Cayenne S Hybrid в 2011 році, коли було продано вдвічі більше цих автомобілів, ніж усіх разом взятих автомобілів конкурентів в даному сегменті ринку. 
 
Офіційна дилерська мережа Porsche в Україні розділяє цінності бренду та підтримує інноваційне та соціально відповідальне мислення українських споживачів. З 1 до 31 липня 2012 року офіційні дилери компенсують покупцям Cayenne S Hybrid витрати, пов’язані з реєстрацією автомобіля (в середньому їх розмір в Україні становить 4%). Подробиці щодо пропозиції та переліку автомобілів, наявних в Україні, можна отримати в офіційних дилерських центрах Porsche в Україні. 
 


Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com







240x350
240x180
88x31
100x100


Наши партнеры

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!
Богдан 2110: новое прочтение классики

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Использование авторских материалов нашего сайта возможно с разрешения редакции. Редакция может не разделять мнение авторов и не несет ответственности за содержание рекламных материалов.
Все свои пожелания, предложения или замечания вы можете отправлять на или обращаться по тел. 38 044 428 59 60. AutoCom © 2009