добавить в избранное       сделать стартовой

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Богдан 2110: новое прочтение классики

911 GT3 R Hybrid

Настоящий спортсмен

911 GT3 R Hybrid

Настоящий спортсмен

17:56 20 декабря 2011

Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com

Правління компанії затвердило подальшу участь 911 GT3 R Hybrid у перегонах
 
Штутгарт. Компанія Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG продовжує інвестувати у розвиток інноваційних технологій для автоспорту. У 2012 році на трек повернеться вдосконалена версія Porsche 911 GT3 R Hybrid. Завдяки «гоночній лабораторії»  Porsche планує отримати додатковий практичний досвід в умовах перегонів та підвищити ефективність гібридного приводу.


«В автоспорті не уникнути використання гібридних технологій», - наголосив відповідальний за розробку моделей член правління Porsche Вольфганг Хатц. – «За допомогою проекту 911 GT3 R Hybrid ми продемонстрували, яким чином можна випробовувати інноваційні технології на треку та вимощувати свій шлях до спортивної слави майбутнього. Ми й далі продовжимо рух цим курсом та розвиватимемо гібридну технологію».


Porsche 911 GT3 RSR, підготовлений для сезону 2012, святкував світовий дебют перед керівниками спортивних команд , пілотами та організаторами перегонів. Спортивний автомобіль класу GT, який став на 5 см ширшим ззаду та на 15 см – в районі передніх крил, змагатиметься за клієнтські команди Porsche у перегонах серії Ле-Ман, в рамках чемпіонату FIA World Endurance Championship, в американській серії Ле-Ман, а також в перегонах в рамках чемпіонату International GT Open та «24 годинах Ле Ману». Лише в США чотири нові автомобілі будуть змагатися за різні команди.


Як і в минулі роки, Porsche зміцнює найбільш успішні клієнтські команди заводськими пілотами. Перелік пілотів залишиться наступного року незмінним – до нього входять Йорг Бергмайстер, Тімо Бернхард, Ромен Дюма, Вольф Хенцлер, Марко Хольцер, Марк Ліб, Річард Літц, Патрік Лонг та Патрік Піле. «Щоб перемогти у перегонах, потрібно мати відповідних пілотів. І жодних сумнівів з приводу того, що вони у нас є», - запевнив Маттіас Мюллер, голова правління Porsche AG.
Більшість заводських пілотів Porsche розпочнуть сезон у перегонах «24 години Дайтони» 28 січня. Йорг Бергмайстер та Патрік Лонг виступатимуть на Porsche 911 GT3 Cup за команду Flying Lizard Motorsports. Марко Хольцер, Вольф Хенцлер та Патрік Піле представлятимуть команду TRG.  Марк Ліб увійде до складу Brumos Racing, а Річард Літц - Magnus Racing. «Новачок року» у чемпіонаті Porsche Mobil 1 Supercup Кевін Естре сяде за кермо TRG-911.


У 2012 році чемпіонат Німеччини Porsche Carrera Cup розпочне свій 23-ій сезон та буде проводитися одночасно з перегонами DTM. Контракт з організаторами перегонів було продовжено ще на три роки. Керувати чемпіонатом буде Андреа Хагенбах, яка займалася організацією перегонів впродовж останніх 13 років.
 



Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com







240x350
240x180
88x31
100x100


Наши партнеры

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!
Богдан 2110: новое прочтение классики

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Использование авторских материалов нашего сайта возможно с разрешения редакции. Редакция может не разделять мнение авторов и не несет ответственности за содержание рекламных материалов.
Все свои пожелания, предложения или замечания вы можете отправлять на или обращаться по тел. 38 044 428 59 60. AutoCom © 2009