добавить в избранное       сделать стартовой

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Богдан 2110: новое прочтение классики

Народжений у Європі

Популярний в Україні

Народжений у Європі

Популярний в Україні

09:47 02 февраля 2010

Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб'ютор автомобілів KIA в Україні, рада повідомити, що щасливими власниками неймовірно популярного у Європі KIA cee’d facelift стали перші вітчизняні споживачі. Наразі вони мають можливість обирати зпоміж сповнених приємних сюрпризів класичним 5-дверним хетчбеком та неймовірно просторим універсалом SW (Sporty Wagon).

KIA cee’d facelift подовшав на 25 мм, його зовнішність стала більш характерною, вона дозволить краще вирізнятися з потоку машин на дорозі. Динамічне обличчя нового cee’d створюють спортивна решітка радіатора, передній бампер та фари, а також нова форма капота. Задня частина автомобілів також зазнала суттєвих змін – моделі в двох кузовах отримали стильні задні ліхтарі, а хетчбек на додаток ще й оновлений задній бампер.

cee’d facelift спроектований і виготовлений у Європі для європейців. В Німеччині під керівництвом Пітера Шрейєра (Peter Schreyer), Головного дизайнера Корпорації KIA Motors, народний улюбленець cee’d facelift отримав конструктивні вдосконалення та рестайлінг у відповідності з останньою версією дизайну DNA. Виробництво нових cee’d забезпечує один з найсучасніших заводів KIA, розташований на території Словаччини. Навіть постачання більшості складових частин для KIA cee’d забезпечують європейські компанії. 

Неперевершену якість виконання та високий рівень надійності нового KIA cee’d підтверджує унікальна для українського автомобільного ринка гарантійна пропозиція – 7 років (!) або 150 тис. км пробігу. Зокрема, в тесті на витривалість німецього журналу Autobild KIA cee’d увійшов до трійки кращих. Пройти планове техобслуговування можна в одному з 72 сервісних центрів мережі національного масштабу компанії «ФАЛЬКОН-АВТО».

«Дійсно, новий KIA cee’d створений з урахуванням особливостей європейського менталітету. Але незважаючи на наявні відмінності в смакових уподобаннях українських споживачів, певний, що на KIA cee’d facelift чекатиме приголомшливий успіх на вітчизняному ринку», – відзначив Вахтанг ВАСАДЗЕ, Генеральний директор «ФАЛЬКОН-АВТО». «Європейський рівень дизайну та якості автомобіля в поєднанні з 7-річною гарантією мають стати запорукою суттєвого зростання рівня продажів».

Хетчбек та універсал KIA cee’d facelift на вибір комплектується широкою гамою бензинових та дизельних двигунів об’ємом від 1,4 л до 2 л та потужністю від 90 к.с. до понад 140 к.с. Новий 1,6-літровий дизельний двигун U2 працює разом із новою 6-швидкісною ручною коробкою передач. Ідеальне поєднання потужності та динамічності перетворить на задоволення будь-яку поїздку!

В мінімальній комплектації з інтегрованою CD/MP3/FM-магнітолою, аудіосистемою із 6 динаміків і управлінням магнітолою на кермі, кондиціонером, дзеркалами з обігрівом, електросклопідйомниками передніх дверей, системою ABS та 6 подушками безпеки новий KIA cee’d в кузові хетчбек коштує 18 300 долл. США. 

Дивіться, купуйте та закохуйтеся! З першого погляду!

 

KIA cee’d facelift Sporty Wagon ФАЛЬКОН-АВТО



Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com







240x350
240x180
88x31
100x100


Наши партнеры

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!
Богдан 2110: новое прочтение классики

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Использование авторских материалов нашего сайта возможно с разрешения редакции. Редакция может не разделять мнение авторов и не несет ответственности за содержание рекламных материалов.
Все свои пожелания, предложения или замечания вы можете отправлять на или обращаться по тел. 38 044 428 59 60. AutoCom © 2009